Ochrana osobních údajů

  • Veškeré osobní údaje zákazníků jsou zpracovávány v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů. Osobní údaje, které kupující poskytne o své svobodné vůli prodávajícímu uzavřením kupní smlouvy (objednávky) a tento je pro účely prodeje zpracovává, prodávající nezveřejňuje, nezpřístupňuje ani neposkytuje třetím osobám a chrání je před poškozením, zničením, ztrátou a zneužitím. Veškeré údaje získané od zákazníků jsou využívány výhradně pro vnitřní potřebu internetového obchodu a nejsou poskytovány třetím osobám s výjimkou poskytnutí v omezeném rozsahu přepravních společností, k čemuž dává kupující výslovný souhlas učiněním objednávky. Prodávající se sdělením osobních údajů od kupujícího stává správcem osobních údajů. Poskytnutí těchto osobních údajů je nutné pro plnění smlouvy, plnění zákonných povinností prodávajícího a pro ochranu oprávněných zájmů obou smluvních stran. Osobní údaje pro výše uvedené účely jsou prodávajícím jako poskytovatelem zpracovány pouze v nezbytném rozsahu a po dobu nutnou a stanovenou platnými právními předpisy.
  • Odesláním objednávky, tj. uzavřením kupní smlouvy, kupující uděluje prodávajícímu ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů souhlas se zpracováním svých osobních údajů uvedených v objednávce za účelem vyřízení objednávky a dodání zboží, a to na dobu nezbytnou a pro plnění smlouvy prodávajícím. Poskytnutí osobních údajů kupujícím je dobrovolné. Zákazník a kupující souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího.