Ochrana osobních údajů

Zpracování Vašich osobních údajů provádíme, neboť je to nezbytné pro splnění smlouvy s Vámi ohledně prodeje zboží (nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením takové smlouvy) a dále provádíme zpracování Vašich osobních údajů, které je nezbytné pro plnění veřejnoprávních povinností této firmy.

  • Správcem Vašich osobních údajů je obchodní firma suspect animal s.r.o., Kladoruby 79, 679 61 Letovice, IČ: 29207908, DIČ: CZ29207908, zapsána v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Brně oddíl C, vložka 65731
  • Účelem zpracování Vašich osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem, včetně doručení zboží a řešení práv z odpovědnosti za vady či provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy a dále plnění souvisejících veřejnoprávních povinností správcem.
  • Dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy a osoby zajišťující pro správce technické služby související s provozem e-shopu, včetně provozu software a ukládání dat. 
  • Příjemci Vašich osobních údajů zpracovávaných za účelem plnění povinností vyplývajících z právních předpisů můžou být dále orgány finanční správy či jiné příslušné úřady v případech, kdy tak správci ukládají obecně závazné právní předpisy.
  • Veškeré osobní údaje zákazníků jsou zpracovávány v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů. Osobní údaje, které kupující poskytne o své svobodné vůli prodávajícímu uzavřením kupní smlouvy (objednávky) a tento je pro účely prodeje zpracovává, prodávající nezveřejňuje, nezpřístupňuje ani neposkytuje třetím osobám a chrání je před poškozením, zničením, ztrátou a zneužitím. Veškeré údaje získané od zákazníků jsou využívány výhradně pro vnitřní potřebu internetového obchodu a nejsou poskytovány třetím osobám s výjimkou poskytnutí v omezeném rozsahu přepravních společností, k čemuž dává kupující výslovný souhlas učiněním objednávky. Prodávající se sdělením osobních údajů od kupujícího stává správcem osobních údajů. Poskytnutí těchto osobních údajů je nutné pro plnění smlouvy, plnění zákonných povinností prodávajícího a pro ochranu oprávněných zájmů obou smluvních stran. Osobní údaje pro výše uvedené účely jsou prodávajícím jako poskytovatelem zpracovány pouze v nezbytném rozsahu a po dobu nutnou a stanovenou platnými právními předpisy.
  • Odesláním objednávky, tj. uzavřením kupní smlouvy, kupující uděluje prodávajícímu ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů souhlas se zpracováním svých osobních údajů uvedených v objednávce za účelem vyřízení objednávky a dodání zboží, a to na dobu nezbytnou a pro plnění smlouvy prodávajícím. Poskytnutí osobních údajů kupujícím je dobrovolné. Zákazník a kupující souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího.
  • Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.
  • Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů je ale nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy a bez poskytnutí Vašich osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či ji ze strany správce splnit.
  • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Provozovatel internetového obchodu / adresa pro doručování

suspect animal s.r.o.
Kladoruby 79
679 61 Letovice
IČ: 29207908, DIČ: CZ29207908
č.ú.: 2702131768/2010, Fio banka, a.s.

účet pro platby v eur: 2702131805/2010 EUR účet
IBAN: CZ97 2010 0000 0027 0213 1805 EUR účet
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

registrace: společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Brně oddíl C, vložka 65731

 


Naši milí zákazníci,

nebojte se nakupovat vánoční dárky už teď!
Máme pro vás prodlouženou dobu na výměnu zboží do 
15.1.2023! 
Zboží objednané na našem e-shopu v období od 
1.10.2022 do 23.12.2022 je možné v nepoužitém stavu a originálním obalu vyměnit až do 15.1.2023!

GARANCE DODÁNÍ ZBOŽÍ DO VÁNOC:

- dodací lhůta se, tak jako každý rok opět prodloužila
na odeslání "cca do 5 - 6 pracovních dnů"

- garance dodání zboží do vánoc platí prozatím pro objednávky přijaté do 15.12.2022,
ale ještě se může změnit

- poslední den expedice objednávek je pak středa 21.12.2022

Snažíme se objednávky samozřejmě zbytečně nezdržovat, ale přece jen... Jak už o nás víte, každá objednávka jde do výroby a na ušití je určitý čas opravdu potřeba ;)


MOC VÁM DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ!!!

Váš suspect animal tým